Logo Transmes

Hola ! Benvingut!

Des que vàrem començar la nostra activitat ara fa més de 15 anys, Transmes és una entitat de gestió global que ha ofert seguretat i tranquil·litat a milers de persones que han gaudit de l'afecte i la professionalitat de la nostra feina.

No ens limitem simplement a ocupar-nos de la paperassa, sinó que volem entendre les vostres necessitats per tal d'afegir a la nostra feina el detall que marqui la diferència.

Tot el nostre equip- Núria, Roberto, Jordi, Maria José, Rocio, Yvonne...- estem a la vostra disposició. Moltes gràcies per confiar en nosaltres!

Notícies

Loteria de Nadal AFAC

Ja tenim a la vostra disposició participacions de 5 euros del número 81.118. Es juguen 4 euros i hi ha 1 euro de donatiu a AFAC- associació de famílies adoptants  a la Xina- per al projecte d'ajuda a nens orfes amb discapacitat. El 8 és el número de la sort a la Xina i nosaltres en tenim 2 ! No ho dubteu, aquest és el vostre número !  
Somnis complerts

A Transmes ens encanta ajudar a complir els somnis de les persones que ens contacten.   Si vols conèixer alguns dels somnis que hem ajudat a complir, visita la nostra pàgina: Somnis que es fan realitat   Ja hi són els del  mes de setembre 2017.
11 de setembre, festiu a Catalunya

Us recordem que el proper dilluns 11 de setembre, les nostres oficines de Barcelona estaran tancades, per la festa de la Diada de Catalunya. De tota manera, estarem disponibles per telèfon o per correu electrònic. Gràcies,
Visats per a la Xina

Us recordem que del 2 al 4 i el 12 i 13 d'octubre de 2017, el consolat xinès estarà tancat. Tingueu-ho doncs en compte per poder tramitar els vostres visats. Els visats es poden tramitar fins a 3 mesos abans de la data d'inici del viatge.
Somnis complerts

A Transmes ens encanta ajudar a complir els somnis de les persones que ens contacten. Si vols conèixer alguns dels somnis que hem ajudat a complir, visita la nostra pàgina: Somnis que es fan realitat Ja hi són els del  mes de setembre 2017.
Nou check-list per adopció a Filipines

L'ICAB filipí ha emès un nou check-list que hauran d'omplir les famílies que estan a l'espera d'assignació d'un menor de les Filipines. Conté algunes modificacions respecte del document que era vigent fins ara. Ens podeu demanar el document, tant en anglès com en la versió en castellà, si el necessiteu.  
Visats a Argèlia

A partir d'ara, els residents d'algunes comunitats autònomes espanyoles hauran de tramitar llurs visats directament a l'ambaixada de Madrid. Per tant, no ho podran tramitar mitjançant tercers. Més informació a l'apartat de visats a Argèlia de la nostra web.
Oberts a l’agost

A l'agost, el nostre horari serà de 9 a 15 hores, tot i que ens adaptarem a les vostres necessitats, com sempre. Ens podeu contactar quan vulgueu per e-mail o per telèfon. Bones vacances !
Visats a l’India

Des del mes d'abril de 2017, s'actualitzen els preus de les taxes consulars per a visats de negocis i turisme per a l'India. A més, caldran dues fotografies iguals a partir d'ara. Més informació a l' apartat visats a India:  http://transmes.es/web/visats-india/?lang=ca
Oberts per Setmana Santa

Us recordem que estarem disponibles durant tota la Setmana Santa, tant per telèfon com per e-mail. La nostra oficina de Barcelona romandrà tancada els dies 14 i 17 d'abril. La nostra oficina de Madrid romandrà tancada els dies 13 i 14 d'abril. Bona Setmana Santa a tots !

Opinions de clients

Contacta’ns!
La seu central canvia d'adreça a partir de l'1 de gener de 2017. Estarem a la teva disposició a:Seu central:

Pau Claris 162, 4rt 1ª ( tocant al carrer Mallorca)

08037 Barcelona

Tel:93 265 04 49

Mòbil: 669 00 28 78 (whatsapp disponible)

DELEGACIÓ MADRID:

c/Comunidad de Castilla la Mancha numero 20, edificio 33

28231 LAS ROZAS DE MADRID (MADRID)

Tel: 91 559 21 46

E-mail: info@transmes.es

Normalment contestem tots els correus electrònics en 30 minuts o menys.

Contestem trucades i correus en els següents idiomes: català, castellà, francès i anglès.

Si deixes un missatge, indicant nom i número de telèfon, perquè us puguem trucar.


Amb delegacions a Madrid i París.Cotxe privat: Pàrking públic a l'edifici mateix. Entrada i sortida pel carrer Pau Claris.

Metro: Diagonal Línia 3, la verda ( sortida més propera: Passeig de Gràcia/Pau Claris) o Passeig de Gràcia ( línia 3) ( sortida més propera Aragó /Pau Claris). ( les sortides de les línies 2 i 4 de Passeig de Gràcia queden més lluny de la nostra oficina).

Busos: 7.20.22.24.39.45.47.H10. V15. V17. B24

Renfe: Passeig de Gràcia (sortida Aragó/Pau Claris)

Bicing: Passeig de Gràcia /Provença

Edifici totalment adaptat a persones que es desplacin en cadira de rodes ( si utilitzes scooters, avisa'ns i et direm quin és el millor ascensor).


Horari: Ens adaptem a l'horari que preferiu per la qual cosa només has de contactar-nos per telèfon o correu per demanar-nos una cita i quedem. No tanquem al migdia.


També pots enviar-nos la documentació per missatgeria ( us recomanem MRW per seguretat i rapidesa en el lliurament).

Skype: TRANSMES TR +

Facebook: trplusgestiones