Logo Transmes

Hola ! Benvingut!

Des que vàrem començar la nostra activitat ara fa més de 15 anys, Transmes és una entitat de gestió global que ha ofert seguretat i tranquil·litat a milers de persones que han gaudit de l'afecte i la professionalitat de la nostra feina.

No ens limitem simplement a ocupar-nos de la paperassa, sinó que volem entendre les vostres necessitats per tal d'afegir a la nostra feina el detall que marqui la diferència.

Tot el nostre equip- Núria, Roberto, Jordi, Maria José, Rocio, Yvonne...- estem a la vostra disposició. Moltes gràcies per confiar en nosaltres!

Notícies

Nou check-list per adopció a Filipines

L'ICAB filipí ha emès un nou check-list que hauran d'omplir les famílies que estan a l'espera d'assignació d'un menor de les Filipines. Conté algunes modificacions respecte del document que era vigent fins ara. Ens podeu demanar el document, tant en anglès com en la versió en castellà, si el necessiteu.  
Visats a Argèlia

A partir d'ara, els residents d'algunes comunitats autònomes espanyoles hauran de tramitar llurs visats directament a l'ambaixada de Madrid. Per tant, no ho podran tramitar mitjançant tercers. Més informació a l'apartat de visats a Argèlia de la nostra web.
Somnis complerts

A Transmes ens encanta ajudar a complir els somnis de les persones que ens contacten. Si vols conèixer alguns dels somnis que hem ajudat a complir, visita la nostra pàgina: Somnis que es fan realitat  
Oberts a l’agost

A l'agost, el nostre horari serà de 9 a 15 hores, tot i que ens adaptarem a les vostres necessitats, com sempre. Ens podeu contactar quan vulgueu per e-mail o per telèfon. Bones vacances !
Visats a l’India

Des del mes d'abril de 2017, s'actualitzen els preus de les taxes consulars per a visats de negocis i turisme per a l'India. A més, caldran dues fotografies iguals a partir d'ara. Més informació a l' apartat visats a India:  http://transmes.es/web/visats-india/?lang=ca
Oberts per Setmana Santa

Us recordem que estarem disponibles durant tota la Setmana Santa, tant per telèfon com per e-mail. La nostra oficina de Barcelona romandrà tancada els dies 14 i 17 d'abril. La nostra oficina de Madrid romandrà tancada els dies 13 i 14 d'abril. Bona Setmana Santa a tots !
Adopció a Filipines per a majors de 50 anys

En relació a la nova normativa sobre l'adopció a Filipines pe a majors de 50 anys, aquí en podeu veure els apartats més  importants de la resolució de l'ICAB:  
  1. En el cas de pares que estiguin esperant assignació i que ja tinguin tots dos 50 anys o més o els hagin complert quan els arribi l'assignació, aquestes parelles podran optar a ser incloses a la llista de nens amb necessitats especials. 
2.        En el cas de noves sol.licituds, quan un dels membres de la             parella o els dos tinguin 50 anys o més, aquestes seran            incloses automàticament a la llista de nens amb necessitats especials i hauran d'identificar un menor d'aquesta llista abans d'enviar llur expedient d'adopció a l'ICAB . Podeu trobar la resolució complerta a la secció Adopció a Filipines ( en castellà).  
Adopció a Filipines

L'Institut Català d'Acolliment i Adopció informa que, si un dels dos membres de la parella té 50 anys o més actualment, només podran optar a adoptar un nen/a amb necessitats especials de les Filipines. Aquest nou requisit només afecta  als nous expedients que es tramitin a partir de la data de la resolució ( agost 2016). Més informació a l'apartat d'adopció a Filipines de la nostra web.
Visats a la Xina

A partir d'ara, el consolat xinès permetrà la tramitació urgent de visats per a la Xina, per a espanyols i altres nacionalitats de l'UE, amb la condició que es justifiqui degudament la necessitat per demanar el visat urgent. Més informació a la nostra secció de visats a la Xina.    
Obsequi per a nous clients

Durant aquest 2017, tots els clients que contractin qualsevol servei amb Transmes per primer cop rebran un petit obsequi de benvinguda ( fins a exhaurir existències).   Us agraïm la confiança en la nostra feina i esperem que us agradi.  

Opinions de clients

Contacta’ns!
La seu central canvia d'adreça a partir de l'1 de gener de 2017. Estarem a la teva disposició a:Seu central:

Pau Claris 162, 4rt 1ª ( tocant al carrer Mallorca)

08037 Barcelona

Tel:93 265 04 49

Mòbil: 669 00 28 78 (whatsapp disponible)

DELEGACIÓ MADRID:

c/Comunidad de Castilla la Mancha numero 20, edificio 33

28231 LAS ROZAS DE MADRID (MADRID)

Tel: 91 559 21 46

E-mail: info@transmes.es

Normalment contestem tots els correus electrònics en 30 minuts o menys.

Contestem trucades i correus en els següents idiomes: català, castellà, francès i anglès.

Si deixes un missatge, indicant nom i número de telèfon, perquè us puguem trucar.


Amb delegacions a Madrid i París.Cotxe privat: Pàrking públic a l'edifici mateix. Entrada i sortida pel carrer Pau Claris.

Metro: Diagonal Línia 3, la verda ( sortida més propera: Passeig de Gràcia/Pau Claris) o Passeig de Gràcia ( línia 3) ( sortida més propera Aragó /Pau Claris). ( les sortides de les línies 2 i 4 de Passeig de Gràcia queden més lluny de la nostra oficina).

Busos: 7.20.22.24.39.45.47.H10. V15. V17. B24

Renfe: Passeig de Gràcia (sortida Aragó/Pau Claris)

Bicing: Passeig de Gràcia /Provença

Edifici totalment adaptat a persones que es desplacin en cadira de rodes ( si utilitzes scooters, avisa'ns i et direm quin és el millor ascensor).


Horari: Ens adaptem a l'horari que preferiu per la qual cosa només has de contactar-nos per telèfon o correu per demanar-nos una cita i quedem. No tanquem al migdia.


També pots enviar-nos la documentació per missatgeria ( us recomanem MRW per seguretat i rapidesa en el lliurament).

Skype: TRANSMES TR +

Facebook: trplusgestiones