Logo Transmes

Hola ! Benvingut!

Des que vàrem començar la nostra activitat ara fa més de 15 anys, Transmes és una entitat de gestió global que ha ofert seguretat i tranquil·litat a milers de persones que han gaudit de l'afecte i la professionalitat de la nostra feina.

No ens limitem simplement a ocupar-nos de la paperassa, sinó que volem entendre les vostres necessitats per tal d'afegir a la nostra feina el detall que marqui la diferència.

Tot el nostre equip- Núria, Roberto, Jordi, Rocio, Ana, Montse, Yvonne, Helene...- estem a la vostra disposició. Moltes gràcies per confiar en nosaltres!

Notícies

La Setmana Santa, a tocar

S'acosta la Setmana Santa i cal tenir-ho en compte per a la tramitació dels visats. No convé deixar-ho per a l'últim moment. Per poder realitzar adopció internacional Transmes realitza la gestió de visats
Somnis complerts

A Transmes ens encanta ajudar a complir els somnis de les persones que ens contacten. Si vols conèixer alguns dels somnis que hem ajudat a complir, visita la nostra pàgina: Somnis que es fan realitat Ja hi són els del  mes de febrer de 2018. Visados a Bangladesh
Visats a Rússia

A partir del proper 22/01/2018, l'horari de tramitació consular serà només als matins. Per tant, haurem de rebre la documentació abans de les 12 a les nostres oficines, per a poder-la tramitar el mateix dia, en els casos de visats urgents. Tingueu-ho doncs en compte per les missatgeries o lliuraments en persona. Gràcies,   Per poder realitzar adopció internacional Transmes realitza la gestió de visats
Nova assignació a les Filipines

La nostra més sincera enhorabona a la familia catalana acabada d'assignar a les Filipines, que portava 2 anys i 3 mesos esperant l'adopció. I, per descomptat, al seu nen, que aviat tindrà uns pares i un germà fantàstics. Aquestes noticies ens alegren el dia a tot l'equip ! Serveis adopció
Visats a Argèlia

Les persones residents a la circumscripció consular de l' ambaixada  d'Argèlia de Madrid hauran de fer-nos un autorització per a tramitar els visats ( us en donarem un model ). Això  afecta als ciutadans de  Castella - La Manxa, Castella -Lleó( excepte Burgos), Canàries, Galícia, Astúries i Extremadura. Les persones que viuen a Madrid hauran de tramitar-se els visats personalment, per la qual cosa no us podrem ajudar en aquesta gestió. Visados de Argelia
Comunicat sobre la situació política actual

Com que hem rebut diverses consultes, volem aclarir que les gestions per legalitzar documents i per tramitar visats s'estan realitzant amb total normalitat i sense cap canvi en el procés de tramitació, per la qual cosa els esdeveniments polítics recents no les afecten. Aprofitem per transmetre un missatge de tranquil·litat a tots els nostres clients i amics que estan ara fent gestions, perquè fem la nostra feina amb la mateixa professionalitat, cura i estimació de sempre, sigui quina sigui la vostra localitat de residència. Moltes gràcies per la vostra confiança.    
Nou check-list per adopció a Filipines

L'ICAB filipí ha emès un nou check-list que hauran d'omplir les famílies que estan a l'espera d'assignació d'un menor de les Filipines. Conté algunes modificacions respecte del document que era vigent fins ara. Ens podeu demanar el document, tant en anglès com en la versió en castellà, si el necessiteu.  
Visats a l’India

Des del mes d'abril de 2017, s'actualitzen els preus de les taxes consulars per a visats de negocis i turisme per a l'India. A més, caldran dues fotografies iguals a partir d'ara. Més informació a l' apartat visats a India:  http://transmes.es/web/visats-india/?lang=ca
Adopció a Filipines per a majors de 50 anys

En relació a la nova normativa sobre l'adopció a Filipines pe a majors de 50 anys, aquí en podeu veure els apartats més  importants de la resolució de l'ICAB:  
  1. En el cas de pares que estiguin esperant assignació i que ja tinguin tots dos 50 anys o més o els hagin complert quan els arribi l'assignació, aquestes parelles podran optar a ser incloses a la llista de nens amb necessitats especials. 
2.        En el cas de noves sol.licituds, quan un dels membres de la             parella o els dos tinguin 50 anys o més, aquestes seran            incloses automàticament a la llista de nens amb necessitats especials i hauran d'identificar un menor d'aquesta llista abans d'enviar llur expedient d'adopció a l'ICAB . Podeu trobar la resolució complerta a la secció Adopció a Filipines ( en castellà).  
Adopció a Filipines

L'Institut Català d'Acolliment i Adopció informa que, si un dels dos membres de la parella té 50 anys o més actualment, només podran optar a adoptar un nen/a amb necessitats especials de les Filipines. Aquest nou requisit només afecta  als nous expedients que es tramitin a partir de la data de la resolució ( agost 2016). Més informació a l'apartat d'adopció a Filipines de la nostra web.

Opinions de clients

Contacta’ns!
Estem a la teva disposició a:Seu central:

Pau Claris 162, 4rt 1ª ( tocant al carrer Mallorca)

08037 Barcelona

Tel:93 265 04 49

Mòbil: 669 00 28 78 (whatsapp disponible)

DELEGACIÓ MADRID:

c/Comunidad de Castilla la Mancha numero 20, edificio 33

28231 LAS ROZAS DE MADRID (MADRID)

Tel: 91 559 21 46

E-mail: info@transmes.es

Normalment contestem tots els correus electrònics en 30 minuts o menys.

Contestem trucades i correus en els següents idiomes: català, castellà, francès i anglès.

Si deixes un missatge, indicant nom i número de telèfon, perquè us puguem trucar.


Amb delegacions a Madrid i París.Cotxe privat: Pàrking públic a l'edifici mateix. Entrada i sortida pel carrer Pau Claris.

Metro: Diagonal Línia 3, la verda ( sortida més propera: Passeig de Gràcia/Pau Claris) o Passeig de Gràcia ( línia 3) ( sortida més propera Aragó /Pau Claris). ( les sortides de les línies 2 i 4 de Passeig de Gràcia queden més lluny de la nostra oficina).

Busos: 7.20.22.24.39.45.47.H10. V15. V17. B24

Renfe: Passeig de Gràcia (sortida Aragó/Pau Claris)

Bicing: Passeig de Gràcia /Provença

Edifici totalment adaptat a persones que es desplacin en cadira de rodes ( si utilitzes scooters, avisa'ns i et direm quin és el millor ascensor).


Horari: Ens adaptem a l'horari que preferiu per la qual cosa només has de contactar-nos per telèfon o correu per demanar-nos una cita i quedem. No tanquem al migdia.


També pots enviar-nos la documentació per missatgeria ( us recomanem MRW per seguretat i rapidesa en el lliurament).

Facebook: transmesgestiones/a>