Logo Transmes

Hola ! Benvingut!

Des que vàrem començar la nostra activitat ara fa més de 15 anys, Transmes és una entitat de gestió global que ha ofert seguretat i tranquil·litat a milers de persones que han gaudit de l'afecte i la professionalitat de la nostra feina.

No ens limitem simplement a ocupar-nos de la paperassa, sinó que volem entendre les vostres necessitats per tal d'afegir a la nostra feina el detall que marqui la diferència.

Tot el nostre equip- Núria, Roberto, Jordi, Maria José, Rocio, Yvonne...- estem a la vostra disposició. Moltes gràcies per confiar en nosaltres!

Notícies

Visats a l’India

Des del mes d'abril de 2017, s'actualitzen els preus de les taxes consulars per a visats de negocis i turisme per a l'India. A més, caldran dues fotografies iguals a partir d'ara. Més informació a l' apartat visats a India:  http://transmes.es/web/visats-india/?lang=ca
Oberts per Setmana Santa

Us recordem que estarem disponibles durant tota la Setmana Santa, tant per telèfon com per e-mail. La nostra oficina de Barcelona romandrà tancada els dies 14 i 17 d'abril. La nostra oficina de Madrid romandrà tancada els dies 13 i 14 d'abril. Bona Setmana Santa a tots !
Adopció a Filipines per a majors de 50 anys

En relació a la nova normativa sobre l'adopció a Filipines pe a majors de 50 anys, aquí en podeu veure els apartats més  importants de la resolució de l'ICAB:  
  1. En el cas de pares que estiguin esperant assignació i que ja tinguin tots dos 50 anys o més o els hagin complert quan els arribi l'assignació, aquestes parelles podran optar a ser incloses a la llista de nens amb necessitats especials. 
2.        En el cas de noves sol.licituds, quan un dels membres de la             parella o els dos tinguin 50 anys o més, aquestes seran            incloses automàticament a la llista de nens amb necessitats especials i hauran d'identificar un menor d'aquesta llista abans d'enviar llur expedient d'adopció a l'ICAB . Podeu trobar la resolució complerta a la secció Adopció a Filipines ( en castellà).  
Adopció a Filipines

L'Institut Català d'Acolliment i Adopció informa que, si un dels dos membres de la parella té 50 anys o més actualment, només podran optar a adoptar un nen/a amb necessitats especials de les Filipines. Aquest nou requisit només afecta  als nous expedients que es tramitin a partir de la data de la resolució ( agost 2016). Més informació a l'apartat d'adopció a Filipines de la nostra web.
Visats a la Xina

A partir d'ara, el consolat xinès permetrà la tramitació urgent de visats per a la Xina, per a espanyols i altres nacionalitats de l'UE, amb la condició que es justifiqui degudament la necessitat per demanar el visat urgent. Més informació a la nostra secció de visats a la Xina.    
Obsequi per a nous clients

Durant aquest 2017, tots els clients que contractin qualsevol servei amb Transmes per primer cop rebran un petit obsequi de benvinguda ( fins a exhaurir existències).   Us agraïm la confiança en la nostra feina i esperem que us agradi.  
Visats a Rússia

Els propers dies 10, 23 i 24 de febrer, el consolat rus estarà tancat. Si us plau, tingueu-ho en compte per als temps de tramitacions dels visats en aquest país.  
Ja ens hem mudat !

Us recordem que des del dia 1 de gener, la nostra seu de Barcelona està a:   c/ Pau Claris 162, 4rt 1ª 08037 Barcelona Tel: 93 265 04 49 Fax: 93 488 08 40
Bon any 2017!

Tot l'equip de Transmes us desitgem una molt bona entrada d'any i que en aquest 2017 es facin realitat tots els vostres somnis.  Recordeu que des del primer de gener, la nostra seu a Barcelona estarà al carrer Pau Claris 162, 4rt 1ª 08037 Barcelona.  Bon any !  
Canvi d’adreça de la seu de Barcelona

¡Ens traslladem !  ¡Any Nou, Vida Nova!  El proper 01/01/2017, estrenem una nova oficina a Barcelona, més cèntrica i accessible, on tot el nostre equip estarà encantat d'atendre't, com sempre amb professionalitat i afecte. Aquesta és la nostra nova adreça, a partir de l' 01/01/2017. TRANSMES C/ Pau Claris 162, 4rt 1ª ( cantonada c/ Mallorca) 08037 Barcelona. La resta de dades de contacte no canviaran. Aviat disposaràs d'un mapa per arribar a la nostra oficina i de tot el transport públic disponible per venir. Hi ha pàrquing a sota mateix, amb accès directe a l'oficina. . pau-claris

Opinions de clients

Contacta’ns!
La seu central canvia d'adreça a partir de l'1 de gener de 2017. Estarem a la teva disposició a:Seu central:

Pau Claris 162, 4rt 1ª ( tocant al carrer Mallorca)

08037 Barcelona

Tel:93 265 04 49

Mòbil: 669 00 28 78 (whatsapp disponible)

DELEGACIÓ MADRID:

c/Comunidad de Castilla la Mancha numero 20, edificio 33

28231 LAS ROZAS DE MADRID (MADRID)

Tel: 91 559 21 46

E-mail: info@transmes.es

Normalment contestem tots els correus electrònics en 30 minuts o menys.

Contestem trucades i correus en els següents idiomes: català, castellà, francès i anglès.

Si deixes un missatge, indicant nom i número de telèfon, perquè us puguem trucar.


Amb delegacions a Madrid i París.Cotxe privat: Pàrking públic a l'edifici mateix. Entrada i sortida pel carrer Pau Claris.

Metro: Diagonal Línia 3, la verda ( sortida més propera: Passeig de Gràcia/Pau Claris) o Passeig de Gràcia ( línia 3) ( sortida més propera Aragó /Pau Claris). ( les sortides de les línies 2 i 4 de Passeig de Gràcia queden més lluny de la nostra oficina).

Busos: 7.20.22.24.39.45.47.H10. V15. V17. B24

Renfe: Passeig de Gràcia (sortida Aragó/Pau Claris)

Bicing: Passeig de Gràcia /Provença

Edifici totalment adaptat a persones que es desplacin en cadira de rodes ( si utilitzes scooters, avisa'ns i et direm quin és el millor ascensor).


Horari: Ens adaptem a l'horari que preferiu per la qual cosa només has de contactar-nos per telèfon o correu per demanar-nos una cita i quedem. No tanquem al migdia.


També pots enviar-nos la documentació per missatgeria ( us recomanem MRW per seguretat i rapidesa en el lliurament).

Skype: TRANSMES TR +

Facebook: trplusgestiones