Serveis per a famílies adoptants

Serveis adopció

AMB AFECTE I PROFESSIONALITAT

TRANSMES s’ocupa des de fa uns 15 anys de totes les fases que implica un procés d’adopció, des de la realització de l’expedient d’adopció al país d’origen del menor fins a l’organització del viatge, la tornada a casa i la paperassa que això suposa.

La nostra experiència amb l’adopció és llarga i variada i molts de nosaltres l’hem viscuda personalment, en haver realitzat un o diversos processos d’adopció, per la qual cosa entenem perfectament que un procés d’adopció és molt més que un fred paper.

Concretament, ajudem a les famílies amb el següent:

Families que volen adoptarLEGALITZACIÓ O POSTIL•LA DE L’EXPEDIENT D’ADOPCIÓ

Ens ocupem de tots els tràmits necessaris perquè un expedient d’adopció sigui vàlid al país d’origen dels menors.

Us passem el llistat de documents que necessiteu segons cada país, revisem els documents abans de legalitzar-los o postil·lar-los perquè compleixin amb els requisits que demana el país i després procedim a legalitzar-los a tots els organismes on sigui necessari: notaris, col·legis de metges, ministeri de Justícia, ministeri d’Exteriors, ambaixades, consolats, administració pública, etc.

Quan és necessari, també es tradueixen a l’idioma del país de l’origen del menor.

Hem legalitzat més de 4.000 expedients per a molts països: Xina, Filipines, Etiòpia, Mali, Tailàndia, Vietnam, Mèxic, Colòmbia, Costa d’Ivori, Haití, Nicaragua, etc.

TRADUCCIÓ DELS DOCUMENTS DE L’ASSIGNACIÓ

Quan el país d’origen dels menors assigna un menor als pares adoptants, en
molts casos és necessari traduir l’assignació i els documents que l’acompanyen, perquè les autoritats del nostre país donin llur acord a l’assignació proposada.

shui_viajesEL VIATGE AL PAÍS DEL MENOR

Després de l’assignació, les famílies viatgen al país d’origen dels menors a buscar llurs fills i l’agència de viatges SHUI VIAJES s’ocupa de l’organització completa d’un viatge tan especial com és aquest.
Ens ocupem de la recerca dels vols, dels hotels, els guies acompanyants, les visites turístiques, l’organització de la paperassa al país, tot en funció de les característiques específiques de cada país i de la família adoptant.

Hem organitzat desenes de viatges de famílies adoptants a la Xina, Filipines, Índia o Etiòpia.


LEGALITZACIÓ I/O TRADUCCIÓ DELS DOCUMENTS DEL MENOR A l’ARRIBADA AL NOSTRE PAÍS

Als països en els quals l’adopció és plena des de l’inici ( com ara la Xina o a Mali, per exemple), el registre dels menors adoptats en el llibre de família dels seus pares es pot realitzar en el registre civil de la ciutat de residència dels pares; per fer això, cal traduir la documentació del menor que ens han donat al país d’origen. Normalment, serà necessari traduir el certificat de naixement del menor i la sentència judicial o acta notarial per la qual es constitueix l’adopció.

Realitzem aquestes traduccions amb rapidesa,  perquè pugueu inscriure els vostres fills en el registre civil, el padró, la seguretat social, etc.

En aquells països en què l’adopció no és plena des de l’inici ( com ara Filipines), també cal traduir els documents del menor perquè aquest pugui residir al nostre país, fins que no es constitueixi l’adopció plena.

Gestió de l'adopcióTRADUCCIÓ D’INFORMES DE SEGUIMENT DEL MENOR

Alguns països exigeixen que s’enviïn informes de seguiment dels menors adoptats una vegada ja viuen al nostre país, com és el cas de la Xina, Filipines, Nigèria, Índia o Etiòpia.

Ens ocupem també d’aquestes traduccions, tant si són simples com jurades.

ADOPCIÓ A FILIPINES

Si vols més informació del procés d’adopció a les Filipines fes click a l’enllaç

Tens dubtes o preguntes sobre el procés d’adopció? Aquí estem per ajudar-te:

93 265 04 49

669 00 28 78

 Transmes

info@transmes.es