Somnis que es fan realitat

Visados a Bangladesh

A Transmes, ens encanta posar el nostre petit gra de sorra per ajudar a complir els somnis de les persones que ens contacten.

De vegades, són desitjos petits però també en tenim de grans, que són veritables projectes de vida que es fan realitat després de molt de temps i d’esforços.

Vols saber alguns dels somnis que hem ajudat a fer realitat? Doncs visita aquesta pàgina sovint i ho sabràs!

( per motius de confidencialitat, només es publiquen les inicials dels interessats i llur província de residència). 

Somnis d’abril 2018

Legalitzem documents d’empreses per a països com Argèlia o Portugal.

-Un grup de 6 persones descobriran les meravelles de la Xina, amb els seus visats corresponents.

-També M i M de Xerès viatjaran a la Xina, per visitar un familiar, amb els seux visats corresponents.

-N’hi ha que viatgen a Argèlia a fer turisme, com l’ U.U. del País Basc, mentre que d’altres ho fan per negocis.

-Participem  en el projecte de traducció de la nova normativa de protecció de dades europea, per a una empresa de Barcelona.

Somnis de març 2018

Legalitzem documents de particulars i empreses per a Cambodja, Nigèria i Myanmar.

-Vola cap a les Filipines l’ expedient d’adopció que hem legalitzat i traduït per a  J. i M. de Barcelona, i amb ell l’esperança de poder adoptar  un o dos nens d ‘aquest país molt aviat.

-Un grup de 14 jubilats catalans descobriran les meravelles de la Xina, amb els seus corresponents visats. 

-En canvi, M.G, de Barcelona estarà dos mesos estudiant xinès, amb el seu corresponent visat d’estudis. Esperem que tingui temps per a fer una mica de turisme ; ))

-E. M. d’ Andorra té un hobby: córrer maratons i  aquest any ho farà a Corea, amb escala a la Xina, per la qual cosa té el seu visat de turista. 

-I molts d’altres que visiten la Xina, Argèlia o India per feina, amb els visats de negocis corresponents.

Somnis de febrer 2018

-A.L. de Màlaga començarà a treballar en un mitjà de comunicació xinès, gràcies a la tramitació del corresponent visat.

-J.M d’Alacant i la seva familia tornen  a la Xina per conèixer més en profunditat el país  d’origen de la seva filla, després d’haver obtingut els visats.

-4 amics de Bilbao també s’apunten a conèixer la Xina, mentre que  O.M de Barcelona i G.A d’ Astúries viatgen a la Xina per visitar diverses fires comercials.

-Tramitem  la documentació per a 2 famílies  del País Basc i una de Castella LLeó per a obtenir  la doble nacionalitat filipina de llurs fills adoptats.

-Tramitem la documentació per al casament de R.M. de Barcelona amb un ciutadà de  Senegal.

-Actualitzem la documentació per a dues famílies a l’espera d’una adopció a les Filipines.

Gener 2018, nou any, nous reptes. 

Hem traduit els informes de seguiment per a adopció de S.L. del País Basc i per a J i R, de Barcelona.

Hem legalitzat i traduit una actualització de l ‘expedient d’adopció de P i J. de Barcelona per poder adoptar a Filipines.

Hem gestionat els visats  a Índia de J. i S. de Barcelona, per viatjar a recolllir el seu nen adoptat.

I aquest mes els visats més sol.licitats han estat per a la Xina, perquè s’acosten les festes de l’any nou xinès, l’any del gos.

Somnis complerts al desembre  2017

Hem ajudat a M. i  C. de Lugo a realitzar els tràmits per a aconseguir la doble nacionalitat del seu fill  adoptat a Filipines .

Hem legalitzat uns penals per a A. de Dinamarca,  per poder sol.licitar  un visat de treball per la Xina.

Hem legalitzat  documents estrangers perquè fossin vàlids a Espanya.

Hem traduït  informes de seguiment d’adopció per a  P i D. del País Basc.

I amb l’arribada de les festes de Nadal, els viatges augmenten. Aquest mes els visats més demanats són per a la Xina i Rússia.

Somnis  complerts al novembre 2017

Hem actualitzat l’expedient de J. i I. de Barcelona per a Filipines, perquè puguin assignar-los un menor d’ aquest país.

Hem ajudat a M. i M. de Saragossa  a realitzar els tràmits per aconseguir la doble nacionalitat  del seu fill adoptat nascut a Filipines .

Hem preparat el viatge  d’arrels, de tornada a la Xina de E. i N. de Barcelona, que les portarà a descobrir les maravelles de la Xina, uns quants anys després de llur viatge per adoptar una menor.

Ja vola cap a les Filipines l’expedient d’ adopció de C, i A. de Tarragona, amb tota la il.lusió de poder tenir un segon fill/a d’aquest país.

I més visats de negocis, especialment per a la Xina, Argèlia i  India.

Somnis complerts a l’ octubre 2017

Hem ajudat  F.J. del País Basc i  O. y M. de Barcelona a actualitzar llurs informes d’adopció per a Filipines, perquè puguin assignar-los un menor d’aquest país.

Hem legalitzat i traduït els títols universitaris d’ A.M. de Sevilla i de J.G. i M.G. d’Alacant , perquè puguin treballar a la Xina.

Hem ajudat a confeccionar l’expedient d’adopció per a República Dominicana de M. i M. de Barcelona, perquè puguin complir llur somni d’adoptar en aquest país.

Hem realitzat els tràmits post-adoptius de J. i J. de Tarragona per a Filipines.

I com sempre, visats de negocis, aquest mes lidera la Xina, seguida d’Aràbia Saudita i Bangladesh.

Somnis complerts al setembre 2017

Hem ajudat a preparar el viatge d’adopció a la Xina de T. i I. de Barcelona que per fi han complert el somni d’adoptar un menor de la Xina, desprès de 10 anys d’espera.

També hem fet aquest mes molts visats per a la Xina, de negocis sobretot, perquè hi ha diverses fires en aquest país a l’octubre.

Finalment, hem realitzat els tràmits post-adoptius de  A. de Girona i de R. de València, per a  India i Filipines.

Somnis complerts a l’agost 2017

Els somnis no fan vacances i aquest mes hem tingut moltes persones que volen conèixer altres països i gaudir d’una gran experiència.

Així doncs, hem fet molts visats per a  llocs tan diversos com ara la Xina, Rússia, Indonèsia, Cuba, Nigèria o Costa d’Ivori.

-Viatja a les Filipines l’expedient d’adopció, les il·lusions i els desitjos de  P. i J. de Barcelona, a qui hem ajudat a  legalitzar i traduir els documents perquè d’aquí a uns mesos es faci realitat llur somni de tenir un fill/a d’aquest país.

Somnis complerts al juliol de  2017. 

-Viatja a les Filipines l’expedient d’adopció, les il·lusions i els desitjos de  J. i I. de Barcelona, a qui hem ajudat a  legalitzar i traduir els documents perquè d’aquí a un mesos es faci realitat llur somni de tenir un fill/a d’aquest país.

-A. de Madrid comença la seva aventura de ser professora de castellà a la Xina, un cop fetes les legalitzacions dels documents que necessitava.

-També M. de Barcelona comença un nou camí professional als Emirats Àrabs, un cop fetes les legalitzacions i traduccions que necessitava.

-En canvi, C. de Barcelona i C. de Lugo viatgen per turisme a  Indonèsia i a Argèlia, amb els visats corresponents.

-Preparem els visats per al gran viatge d’adopció a l’India de D. i M. de Barcelona i A. de Girona, en el que és un  dels viatges més importants en la vida d’una persona, que la portarà a trobar-se amb el seu fill /a.

-Diverses families de tot Espanya amb fills adoptats han aconseguit llur visat a la Xina per tal de visitar de nou aquest país, amb una nova mirada, anys després de llur primer viatge. És sense cap mena de dubte una gran experiència per a tots, amb la col·laboració de de Shui Viajes.

-I com no tot a la vida és plaer, n”hi ha que viatgen per feina o negocis: un grup del País Basc ho fa al Brasil, mentre que A de Sevilla viatja a la Xina, R i R de Barcelona ho fan a Rússia i J. de Barcelona, a Nigèria. Tots amb llurs visats corresponents.

 

Somnis complerts al juny   de 2017. 

-G. de Murcia i les seves filles han obtingut el seu visat a la Xina per visitar el seu avi que viu a la Xina , com cada any.

-Diverses families de tot Espanya amb fills adoptats han aconseguit llur visat a la Xina per tal de visitar de nou aquest país, amb una nova mirada, anys després de llur primer viatge. És sense cap mena de dubte una gran experiència per a tots, amb la col·laboració de de Shui Viajes.

Si vosaltres també voleu complir els vostres somnis, aquí hi som per a ajudar-vos, no ho dubteu !