Visats a India

Visados India

Preu de la gestió de visats a l’India

1. La nostra gestió: 45 euros+IVA per passaport. ( missatgeria no inclosa)
La revisió prèvia de la documentació i la resolució dels vostres dubtes són gratuïtes.

Apliquem un 10% de descompte sobre la nostra gestió a grups de 3 passaports o més que es tramitin junts.

2. Taxes consulars: 115.97 euros per passaport espanyol ( turisme), ( 134,97 euros per a negocis). Consultar per a altres nacionalitats. ( actualitzat abril 2017)

El cost total a abonar serà la suma de la nostra gestió, les taxes consulars i la missatgeria ( si s’escau).

Podem encarregar-nos de recollir-vos la documentació on us vagi millor o bé ens la podeu enviar vosaltres.
Nosaltres us retornarem els passaports amb el visat per missatgeria.

Terminis: 6 dies laborables consulars

Requisits visat per turisme:

  • Passaport original, amb vigència mínima de 7 mesos i dues pàgines lliures contigues.
  • El formulari degudament emplenat i signat pel sol·licitant ( en cas de menors d’edat, signarà un dels pares/tutors). Han d’estar emplenats tots els camps perquè el vostre formulari sigui acceptat. S’omple per internet a la web www.indianvisaonline.gov.in/visa/ ( apartat regular visa application). Cal imprimir el formulari en dos fulls diferents i signar-los els dos.
  • 2 fotos format passaport original de fons blanc ( no s’admeten fotos escanejades).
  • Còpia de la targeta de residència ( només per a estrangers residents a Espanya).
  • Si viatgen menors de 12 anys, consulteu-nos la informació addicional necessària

Requisits visat per negocis:

    • Passaport original, amb vigència mínima de 7 mesos i dues pàgines lliures contigues.
    • El formulari degudament emplenat i signat pel sol·licitant. Han d’estar emplenats tots els camps perquè el seu formulari sigui acceptat. S’omple per internet a la web www.indianvisaonline.gov.in/visa/ ( apartat regular visa application). Cal imprimir el formulari en dos fulls diferents i signar-los els dos.
    • 2 fotos format passaport original de fons blanc ( no s’admeten fotos escanejades).
    • Còpia de la targeta de residència ( només per a estrangers residents a Espanya).
    • Carta de presentació de l’empresa espanyola, signada i segellada, amb la capçalera de l’empresa. Ha d’incloure el següent:
      • Estar dirigida a la “Ambaixada de l’Índia a Espanya – Avinguda Pio XII, 30-32 28016 Madrid”
      • Nom complet, número de passaport i càrrec del sol·licitant
      • Propòsit i itinerari del viatge
      • Tipus de visat i nombre d’entrades sol·licitadesCarta de presentación de la empresa española, firmada y sellada, en papel membretado. Debe incluir lo siguiente:
      • Nom de les empreses a visitar a l’Índia
      • Indicar qui es fa responsable de les despeses del sol·licitant durant la seva estada a l’Índia
    • Carta d’invitació de l’empresa a l’Índia, signada i segellada amb la capçañera de l’empresa. Ha d’incloure el següent:
      • Estar dirigida a l’Ambaixada de l’Índia a Espanya – Avinguda Pio XII, 30-32 – 28016 Madrid
      • Nom, número de passaport i càrrec del sol·licitant
      • Propòsit del viatge i l’itinerari de les reunions a celebrar
      • Tipus de visat i número d’entrades sol·licitades
      • A què es dedica l’empresa a l’Índia i els seus interessos a Espanya

 

Tingueu en compte que si la vostra nacionalitat no és espanyola, la documentació que es sol·licita pot variar de la indicada aquí.

Per a altres tipus de visats per a aquest país ( trànsit, estudis, treball, voluntariat, etc), demaneu-nos més informació si us plau.

Per a qualsevol consulta, no dubteu a contactar-nos:

93 265 04 49

669 00 28 78

 Transmes

info@transmes.es