Visats a Rússia

Visados Rusia

Preu de la gestió de visats a Rússia

1. La nostra gestió: Des de 20 euros+IVA per passaport. ( missatgeria no inclosa)
La revisió prèvia de la documentació i la resolució dels vostres dubtes són gratuïtes.

1.Apliquem un 10% de descompte sobre la nostra gestió a grups de 3 passaports o més que es tramitin junts.

2.Taxes consulars: 1. 58 euros per passaport espanyol per a la via normal i 113 euros per passaport per la via urgent ( consultar per a altres nacionalitats).

El cost total a abonar serà la suma de la nostra gestió, les taxes consulars i la missatgeria ( si s’escau).

Podem encarregar-nos de recollir-vos la documentació on us vagi millor o bé ens la podeu enviar vosaltres.
Nosaltres us retornarem els passaports visats per missatgeria.

Terminis: 8 dies laborables consulars per la via normal i 4 dies laborables per la via urgent. ( existeix una via super urgent de 2 dies laborables, però no està sempre disponible, s’aplica o no en funció de la decisió consular).
Per als visats de negocis, es triga uns 10-12 dies laborables consulars.

Requisits visat per turisme:

  • Passaport original, amb vigència mínima de 6/12 mesos en funció del nombre d’entrades que es demanin i dues pàgines contigües en blanc.
  • 1 foto format passaport original de fons blanc ( no s’admeten fotos escanejades).
  • Formulari que s’emplena per Internet a  https://visa.kdmid.ru/PetitionChoice.aspx Cal incloure totes les ciutats que es visitaran i les dates d’entrada i sortida de Rússia han de coincidir amb allò que s’indica a la carta d’invitació, especialment la data de sortida de Rússia, perquè el visat s’expedeix per a les dates exactes i no es poden modificar posteriorment.
    ayuda ( Sol·liciteu la nostra ajuda si la necessiteu per emplenar el formulari)
  • Còpia de la pòlissa d’assegurança d’assistència en viatges signada i segellada per l’empresa d’assegurances. Ha d’incloure el nom del sol·licitant i que l’assegurança cobreix Rússia durant tot el viatge.
    • Nom i cognoms tal com figuren en el passaport, número de passaport, data de naixement i nacionalitat
    • Estar segellada i signada per una persona autoritzada pel Ministeri d’Afers exteriors a Rússia
    • Estar en Rus, excepte l’apartat del voucher que podrà estar en anglès
    • Cobrir el període per al qual es sol·licita el visat, indicant les dates exactes d’entrada i sortida de Rússia i el número d’entrades que es necessiten.

(Sol·liciteu la nostra ajuda si la necessiteu per a aquest document ajuda)

  • Còpia de la targeta de residència ( només per a estrangers residents a Espanya)

Requisits visat per negocis:

  • Passaport original, amb vigència mínima de 6/12 mesos en funció del nombre d’entrades que es demanin i dues pàgines contigües en blanc.
  • 1 foto format passaport original de fons blanc ( no s’admeten fotos escanejades).
  • Formulari que s’emplena per Internet a  https://visa.kdmid.ru/PetitionChoice.aspx Cal incloure totes les ciutats que es visitaran i les dates d’entrada i sortida de Rússia han de coincidir amb allò que s’indica a la carta d’invitació, especialment la data de sortida de Rússia, perquè el visat s’expedeix per a les dates exactes i no es poden modificar posteriorment.
  • Còpia de la pòlissa d’assegurança d’assistència en viatges signada i segellada per l’empresa d’assegurances.- Ha d’incloure el nom del sol·licitant i que l’assegurança cobreix Rússia durant tot el viatge.
  • Carta de l’empresa russa a visitar, redactada en rus, que indiqui el motiu i les dates del viatge. La carta pot ser una invitació oficial de les autoritats russes, autoritzada pel ministeri d’afers exteriors rus.
    També són vàlides les cartes d’invitació d’empreses russes segellades i signades, que han d’estar redactades en rus i amb la capçalera de l’empresa. Cal incloure tota la informació de la persona que viatja ( naixement, sexe, número de passaport i nacionalitat) i de l’empresa que convida ( nom, adreça i número de registre fiscal rus, més el càrrec de la persona que signa la carta).
  • Còpia de la targeta de residència ( només per a estrangers residents a Espanya).

Tingueu en compte que el consolat pot sol·licitar més informació si ho considera oportú, especialment als estrangers residents a Espanya.

Per a altres tipus de visats per a aquest país ( trànsit, estudis, treball, voluntariat, etc), demaneu-nos més informació si us plau.

Per a qualsevol consulta, no dubteu a contactar-nos:

93 265 04 49

669 00 28 78

 Transmes

info@transmes.es